4 week 2 day ada turun darah. Tapi upt still positif. Normal ke ni? 😭

5 Balas

Kalau macam spotting sikit sikit colour brownish tu normal mungkin sebab implantation. Tapi kalau spotting/bleeding warna merah terang dan berterusan tu tak normal. Kena terus ke hospital

Pls jumpa doctor, spotting / bleeding semasa awal hamil menunjukkan samada proses penempelan atau ancaman keguguran

upt mmg msih positif sis mcm jd kat sy. hcg dlm bdan msih ada. sy bru kguguran smggu lepas. apa2pun pg hosp periksa

pergi je hospital untuk cormfirm kan keadaan, nanti doc scan. hope okay semua sis🤲

Pegi klinik