Doakan saya ye esok nak kena minumairgula,kena cucuk kancing gigi & cek urine kotor.28w

3 Balas

Minum air gula tu, hirup biasa terus telan. Jangan kemam air gula tu dalam mulut sebelum telan k. Good luck! 🤗

semoga dipermudahkan..kalau kncing msih kotor jgk rebus beras barli dan minum air nya ya sis

3y ago

Aamiin🤲. hopefully da xkotorlah.Ohh okay2 tq sis,nanti saya cuba ye🥰

semoga dipermudahkan semuanya dear 😊

3y ago

Thankyou byk2 sis 🥰.Excited tapi nervous jugaa nie sebab esok baru boleh scan baby sekali.