saya rasa saya pregnant sbb breast saya mcm lain.rasa berat tapi doakan saya supya mnjadi kenyataan

3 Balas

Hai sis, dh berapa lama lewat period? Dah buat UPT test? Bab breast ada dua kemungkinan iaitu samada pregnant/nak period. Itu je pengalaman saya. Nanti tunggu sebulan lewat period dptla double line sama terang if pregnant. Lepastu boleh pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan.

3 hari lpas check clear blue negative smlm check 3.7 jadi mcm ni. jangka next period 4.7.

3y ago

upt ni.x pa saja la test.doakn ye

aamiin 😍 semoga d permudahkan