Harini dh msuk 33 weeks blh tak nk mkn Maggi pack tu? Ngidam Sgt dh ni😭😭

2 Balas

makan je.. saya sepanjang pregnant 2x makan maggie pedas gila tu 😂😂 makan semangkuk tu sorg2 tau.. x keluar air mata langsung.. punya la teringin nak makan😆😆

Makan jek sis, xde larangan pun..cume elakkan trlalu pedas atau kerap.. sy dri awal kndungan dh mkn mcm2 tapi berpada2.. 😘

4y ago

hehe okayyy jelah klu nak mkn.. jgn mkn tetiap hari dhla, kena piyat tlinga ngan nurse nnti..haha..