Spotting & saiz baby tak sama mcm 8weeks 5day..smlm prgi hspitl bila scan dok ckp saiz baby kecik..

3 Balas

Kecik mana? Masa saya scan 8w doctor kata size 7w. Could be late implantation so akan kecik dari date last period. Tapi masuk je 12w terus dia membesar mcm 13w. Tanya doctor lagi untuk lebih kepastian

2y ago

Spotting on off kalau tak berterusan 24h InshaAllah ok lagi tu. Ada terbaca comment sape tah masa tu ada gak spotting camtu tapi ada makan ubat duphaston yg dr bagi juga la, selamat sampai atas 20w dah. Doa moga takde apa tu selamat semuanya InshaAllah

sapa² ada pengalaman mcm ni bole share ya momies semua..

Sebelum2 tu pernah scan tak?

2y ago

Kadang2 sbb waktu subur tak tentu, so time dia lekat pun tak tahu bila. Takpe nnti try scan lagi ye. Jangan skip folic acid dan susu