Hai.. mhu tnya sy trmnum air timun tdk thu pula timun x bgs untuk kndungan... BTL kh ya?😭

5 Balas

Kenapa pulak timun tk bagus utk kandungan 😅 banyaknya lah benda tk boleh makan kalau mengandung ye. Lepas ni hirup angin dgn minum air kosong jelah nampak gayanya

Timun okay sgt, kalau tembikai pun okay jgk tapi kena berpada2 sbb manis je. Boleh tahu, kenapa sis rasa xbagus utk kandungan?

Terima Kasih semua.. Ohh mitos.. Ntahlh ada ckp timun xbgs sbb sjuk..

ehh? sy mkn timun berbiji²😂 itu mitos sis

Timun bagus sis ..