Kenapa keluar bercak darah ya dr?Apa harus saya buat,baru start ubat kuat rahim ni Bimbangnya dr..

Bantu yea..

Kenapa keluar bercak darah ya dr?Apa harus saya buat,baru start ubat kuat rahim ni

Bimbangnya dr..
5 Balas

maaf puan dekat sini takde doktor😅ada certain topik je nnti ada date akan di beri untuk bertanya pd doktor jika ada apa2 kemusyikilan dan ingat tahu apa2 ilmu dan sebagainya ...ttg apa puan alami ni .apa sy blh nasihatkan better puan g hsptl asap tuk dptkan rawatan .. jgn tangguh..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

dh pg klinik blm? doctor yg bgi ke duphaston tu? kalau belum pg klinik boleh pegi klinik segera. kalau dh pegi klinik, teruskn mkn duphaston. and kena rehat dkt katil terus. jgn bangun. bangun utk pegi toilet je. no sexual intercourse sampai habis 1st trim.

pengalaman sy pnh gugur dlu mcm nie mula2 keluar sy g hospital mmg janin da nk keluar

2y ago

maaf bkn janin tp kantung

Segera ke hospital, tunjuk je gmbr ni pd doktor, sekrg week ke berapa?

tlg pergi hsptl ya puan..nt dr cek