selamat petang...normal ke kalau ada kesan mcm ne...1st time pregnant🥺😢

bangun tido ada kesan mcm ne...any idea...?

selamat petang...normal ke kalau ada kesan mcm ne...1st time pregnant🥺😢
1 Balas

Sama mcm sy sis. Bleeding coklat. Slalu pki pantyliner utk pantau yee. Refer doc dgn pic ni. Nanti dr akn check details. Brpe week bby? Semoga sihat2 kita semua 🥺

4y ago

Saya alahan teruk masa 6weeks masuk Hospital..balik dari Hospital trus keluar mcm ni ..suami ajak pegi balik Hospital saya ckp nak rehat dulu baru sampai..saya tido sampai esok pagi sbb letih sgt..sekarang kandungan dah 12weeks alhamdullilah tak ada apa2..masa bukak buku kt kk ade inform doc..doc ckp jgn bersama suami buat sementara waktu..saya mabuk teruk bau suami pon tak boleh inikan pulak nk bersama😅..semoga kandungan puan baik2 shj..aamiin🤲🏼