Kaki ada ruam2 ,, gatal sgt ..

Assalamualaikum , hai .. Hari ne genap 39 minggu tapi kaki kiri kanan timbul ruam2 merah sbb gatal yg amat , benda ne normal kaa ?? Rasa gatal2 jaa ,, bila garu tuhh tinggal kesan merah2 mcm ruam ..

4 Balas

Sama la sis, memang gatal sangat2 even dah sapu cream dr bagi sampai tak boleh tidur huhu semoga dipermudahkan semua urusan kita 🥲

3y ago

Sama laaa saya pun due 16/12 ni, tapi dr suruh ikut satu lagi due date which is 18/12, kalau takde turun tanda jugak dia bagi lagi additional few days huhu dr sis ada bagi tarikh lain ke?

saya pn naik..ruam dan gatal2 pd kaki dan tangan.br 7 bulan.normal ke ni?cream sapu yg dr bg mcm xdpt membantu.

Normal je.. Sebaiknya beli cream sapu dekat pharmacy or bedak gatal utk hilangkan gatal2 tu

3y ago

Ouh , baiklah .. Terima kasih Sis atas responnya ,, memang gatal sgt2 laa .. Mengganggu waktu tidur 😩😩

normal