Berapa kali anda berjaga menyusukan anak anda pada waktu malam?
Voice your Opinion
Satu kali
Dua kali
Tiga kali
Empat kali
Lima kali

1419 respon

19 Balas

2/3 kali. Kadang kala 1 kali kalau anak dah penat sangat sebab siang sekejap sgt tidur #TAPactiveusers #TAPSupermoms

tak tentu..kekdg 2x.. kekdg ada juga 4x kalau ms tu musim pns..kerap dia bgun nyusu dan mngempeng

bru lahir smpai umur 1 buln lebih, setiap jam.Skrg umur bru masuk 3 buln, 5 kli dia mnyusu

Sejak dah besar ni, 3 kali. Masa kecik, setiap jam #TAPsupermoms #TAPactiveusers

1 kali. kkdang baby tdur smpai pagi jadi mommy pun tdur mcm bby🤣🤣

blum pernah sbb tgh sarat baby firsttt!!!!!😊😍

alah tak ingat lah.. mamai, mengantuk kan.. 😅

x trkira la setiap Jam oh minta susu

xterkira..sbb ank kuat ngempeng

selalu memang 3kli ke atas lah