Hmm...discharged semasa mengandung?

Hi Bakal Ibu, ada tak dekat sini yang mengalami discharged semasa mengandung? Tak kira la jenis cecair ke, putih, kuning atau coklat. Apa perasaan anda masa nampak ada keputihan tu? mesti ragu-ragukan. Jangan risau, anda tidak keseorangan. Ramai ibu-ibu di dalam aplikasi ini pernah melalui apa yang anda lalui juga. Mari baca artikel ini untuk dapat lebih keterangan: https://my.theasianparent.com/jenis-keputihan-wanita Be strong Mama!

Hmm...discharged semasa mengandung?
3 Balas

👍👍👍

brown discharge

2y ago

dah berapa hari sis ada keputihan warna coklat tu. dan berapa minggu dh kandungan sis

👍🏻