baju baby

Baju baby yg baru beli kene basuh dulu atau tidak ya..

108 Balas

Kena basuh sis.. Takut nanti alahan pada kulit bayi baru lahir... Klau cuci jangan terlalu banyak sabun..

Ye...kena basuh dulu br bby selesa nak pakai...kita pun xyah nak risau chemical kat baju klu blm basuh...

Basuh lah 😅 macam baju kita baru beli mesti cuci dulu kan ? Sama lah macam baju baby . Ape benda lah

Semua baju yang baru beli kena basuh dulu..tak kisah la baju baby,baju budak & baju orang dewasa..

basuh sis..nmpak bersih,tp kite xtau dieorang campak2 ke ape..kulit bby snsetif.pkai sabun baby

Better basuh dlu , klau ada bajet lbih gna laa pncuci khas pkaian bby lagi sedap bau nya ..

basuh dulu tpi klau nk guna cecair letak sikit je jgn byk2 risau x kne pada kulit baby

seeloknya basuh sis..saya basuh dengan sabun yg lembut takot kulit baby elergik..

Bukan baju baby jee.. Baju kite yg bru beli tu pon kene basuh aihhh

Wajib Di cuci sis..kulitt baby ni sensitif..Takk boleh Di buat main..