Adakah anda atau pasangan yang menetapkan bajet kos bersalin?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan
Saya & Pasangan

9230 respon

27 Balas

Suami. Semua dia tentukan. Sy just layan pregnancy dan segala ngada2 yg lain 😂 Tp sbnrnye nk branak kt govt je, jimat. Cuma, suami prefer swasta sbb keadaan covid19 skrg. Hopefully awal tahun depan FPP kembali berfungsi.

InsyaAllah sy guna GL, pkir lps bersalin lg memerlukn penggunaan wang utk keperluan baby yg lain. Jadi, sy plan utk bersalin dkt kerajaan. InsyaAllah dipermudakn semuanya.🥰

sya bekerja dri rumah dan suami kerja tp kos bersalin suami sy..sy topup apa yg ptt di tambah..brang2 baby..

Sy lebih suka ke gov bila fikir budget tapi pasangan x nak Pergi Jauh2.. Sejenis yg x suka drive Jauh2 😅

husband, dia prefer swasta, sbb dia takmau tetiba doktor lelaki yg sambut bby.

gune GL.hentam je kos brp.pasal xtau kos hahhaha jnji urusan lncr ..selamat besalin aminn

biasanya kat hospital kerajaan..pakar pun byk dah sekarang #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Alhamdulillah Sye dngn Hasbend yang simpan bajet kos untuk bersalin 😊

sama² tp, sbb husband keja gomen. guna GL suami jee. jimaatt 😬

My husben...depend for his budget...sbb dia sorg shj yg bkje