Bahaya atau tidak ibu mengandung keluar pada waktu lewat malam?
Voice your Opinion
Bahaya
Tidak

9035 respon

28 Balas

Tidak. Rasa macam sama je risiko utk ibu mengandung atau tak mengandung bila keluar malam. Tak pasti kalau ada specific bahaya utk ibu mengandung

bahaya, sebab mahluk halus suka ikut balik nanti lebih2 lagi bila bersendirian. Better keluar awal dan balik rumah sebelum maghrib.

Sy keluar ja tp pergi mall .. sy xpergi tpt2 yg sunyi atau gelap.kna la. Dinding diri dgn ayat2 suci alquran..supaya benda xelok xikut balik

Sy keluar smpi jam 11.00 mlm, blk melekit badan terus mandi. Terus keluar darah byk... Terus gi kecemasan. Nasib baik bby ok dan slmt.

bagi sy TDK berbahaya kadang sy berjln tengah MLM atau PLG rmh Tengah MLM..tgk sesetengah orang juga TDK smua..

Saya pernah tanya imam masjid wilayah katanya boleh contoh nak pergi makan.

mak mertua sy pn xbg kluar mlm, dia ckp bhaya , takut ada yg ikut

bahaya jika bsndirian...tidak jika dgn suami

dari kita jer tuuu... pandai2 lah jaga diri

bahaya sebab apa ye 🤔