Week28 day 6

Bahaya ke kencing manis.... Skrg doctor bg mkn ubat kencing manis.... Ubat batter atau insulin batter.... Ada siapax2 sama dgn sy..... Sy minta insulin doctor x bg.... Takut nk mkn ubat..... Takut bahaya untuk bby... Ada x sesiapa mkn ubat kencing masin semasa hamil...... ??

22 Balas

Bahaye Sgt untuk bby... Paling penting Jage pemakanan btl2.. InsyaAllah xde pape... Sy pon ad gdm.. Mmg kawal gile2 sbb tkt jdi pape kt bby..