Bayi banyak tidur

Bahaya ke bayi 5 bulan..kuat tidur mlm ada bjaga DRI 4 pg smpai subuh tidur kejap smpai 7 pg bjaga smpai 10 pg lepas tu smbung tidur smpai 3-4 ptg..jaga smbung tidur jam 7 ptg smpai 10 mlm..jaga blik smpai 1 pg tidur smpai 4pg??..normal x???

1 Balas

knpe x knl kn siang dgn mlm dkt bby? so bby x de la jaga sampai pkul 4pagi. and mak nye pon xde lah stress x ckup tido.

12mo ago

jgn lyn dia masa dia bgun tu. and jgn angkat. nnti dia bosan dia tdo sendiri.