Kuat tidur

Sy skrng dh masuk trimester ketiga., masih bekerja kt mcd.. Sekiranya sy kerja malam,, sy akan smpai rmh dlm pukul 1 pg gitu.. Then tdur smpai kepagi.. Bngun pukul 7 pg utk mkn shja n smbung tdur balik smpai pukul 11 lebih.. X apa2 kh tu utk baby sy? Sy trlalu kuat tdur n baring.. Mngkin faktor penat tp sy rasa kdg mcm terlebih tdur pula sy😅

8 Balas

Nikmatilaa sis..sy dlu smpai x bole control mse kje pn bole tido smpai ke pagi dlu shift mlm..hmm sy rse bsalah jugak ngn kwn2 tp memang x bole nk wtpe da😅 ckp2 pn tau2 tertido.sy nk nangis x bole cntrol dy pnye ngantok tu.last2 sy berenti keje sbb da kena warning..asek cuti sbb tlajak tido..😭

Saya masa first semester selalu sangat malas nak bangun, sampai ponteng kelas.. masa 2nd semester ok.. 3rd semester malas benorr.. sampai pesan kat husband suruh kejutkan sampai bangun. Kalau tak ponteng lagi.. jadi saya register semua kelas petang

Normal je sis lagi2 dah masuk 3rd trimester rasa nak tdurr memanjang hehehe..Tdur je sis nnt baby dah keluar kurg nikmat tdur tu 😂

Alamak, trimester ptama pon sy dah rasa kuat tidur, mcm mana dah masuk 3 nanti ya 😂

4y ago

InshaAllah normal kot. Ada yg ckp jgn layan sgt, tp nk buat mcm mana. Mmg x tahan daulat. 😅

Tu biasa sis. Saya siap bawak toto dulu gi keje semata tidur. Hahaha seronok tauu tidur

Orang kata, enjoy while it lasts. Dah bersalin nanti, bye bye la tidur. Haha.

tidur je sis. Tidur puas2. Nnt ank dh keluar xdpt nk tido lama2 cm skrg😂

sy pn trimester 3 kja nk tdo ja..tp apakn dya kerja kn..😂