Normal ke tidur dr petang hingga pagi?

Hi momies.. Anak sy Bru 1 tahun 3 Bulan , lately dia kerap tidur dr petang pukul 4 ptg Sampai pukul 5pg , Siang dia akan nap dalam pukul 8/9 pg - 10/11 cmtu .. sy kejut dia taknak bangun n menangis Kalau sy Cuba kejut dia. . Sebelum Ni dia akan tidur Siang 2x n Malam masuk tidur 8.30mlm / 9 mlm .. skrg tidur Siang 1x n direct tidur dr petang smpai esok pg. normal ke MCM Ni??

1 Balas

ikut lame tu..ank sy habis lame klau siang 5 jam.anak sis bf ke..sblm tido die mkn or minum susu x