Buasir ketika hamil

Bahaya ke ada buasir ketika hamil ? Tapi saye sblom hamil dah ada buasir. Ada tak mommies yg dah bersalin dan ada buasir ? Macam mana ye keadaan buasir tu? Akan lebih teruk ke

3 Balas

. masa membuang jgn meneran . . buah buahan lebihkan supaya proses pghadaman mnjdi lancar . pendarahan tu sebab panas dalam , kurang minum air masak. kalau keluar tolak pelan2 masuk kan balik sambil selawat . Insyaallah 🤗

Banyak soalan lama takda yg jawab tapi banyak juga yg like pelik betull.. Takpe sis sya bantu up.

nak tau jgk..sy pn mcm sis...😭...takuttt😖