Hamil + Buasir

Siapa ada pengalaman buasir ketika hamil? Saya rasa buasir sya thap teruk dan mcm nak buat pembedahan je. Tapi takot bahaykan baby. Seksanyaa😵‍💫

2 Balas

Sy pernah kena waktu pantang anak 1st. Tak tahu silap nya kt mana. Masa membuang kot. Mmg seksa. Sakit sgt. Sy Panggil bidan yg urut sy je. Alhamdulillah ok. Ni pregnant 2nd nnti kena berjaga2 nak membuang. Aduh seriauu

2y ago

Urut tu bole mengecutkan buasir tak?

klu tahap teruk tu jumpa doktor la.. kalau awal2 blh lg nak buat remedi dari rumah; senaman kegel

2y ago

🌻