Bahagian mana yang paling sakit ketika anda duduk lama sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Pinggang
Punggung
Kaki
Betis

3510 respon

24 Balas

area antara pinggang & punggung tu yg sakit. nsib baik la cik suami ni arwh nnk die mmg bidan kg. die adelh pndai mengurut sikit² tdgr azan subuh baru mk buyung perasan smpai terlena rupanya, #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

Masa sy mengandung semua sakit2 ni x datang,da beranak masuk umur anak 3-4 bulan..dari tu sampai lah skrng hari2 merana sakit tulang belakang sakit pinggang.hermmm

Area belakang ngn pinggang kadang sampai rasa nak nangis. Nasib cik suami rajin urutkan

Punggung & pinggang..lg lama duduk lagi sakit mula2 start nak berjalan

Semestinya pinggang. Bila nak bangun MasyaAllah rasa bercinta 🤭

Punggung. Tak selesa duduk, lebih suka berjalan & baring

pinggang ,punggung dan terbaru belikat belah kanan

Xpernah rase masih menanti cahaya syurga 😌😌

semua sakit. pinggang, punggung, kaki, betis.

area pling sakit pinggang n punggung . .