Macam mana cara mkn Ubat iberet.

Bagi yg ibu2 kat sini . sya nk thu mkn ubt iberet mcm mna . so , klau kita mkn ubt ni . ubat yg nurses bgi mkn jugak x . mohon pncerhn jp . minum dngn air sunquick bolh x .

2 Balas

awak kalau ad soalan yg terbuku dalam ati , tanye je terus kat doctor or nurse .. dia orang jawab je ... kalau da makan iberet , xpayah da makan ubat ubat vitamin doctor bagi tu.. dalam iberet tu da ade semua ubat2 yg doctor bagi tu .. tapi if awak makan iberet then xsesuai .. bg tahu doctor ..mkn yg doctor bagi.. iberet untuk hb low..tapi okay jeee.. bnykkan research jugak .. bnyk kan membace komen2 ibu or artikel2 .. tapi if nk tahu pape better awak tanye terus nurse setiap kali check up tu .. or whats apps je ..

4y ago

Minum dengan sunquick boleh .. saye consume before tido..

doc ckp iberet bleh mkn sblm tido slps 2 jam dr waktu makan.. air kosong or jus je bleh