rancang ank

bagi pendapat sis sekalian ada baiknya ka ank cuma dua org pengalaman korang yg cuma 2org ank ada rasa nak tambah ank lagi ke 😅😅..ada rasa sunyi ke tanya ja

3 Balas

Anak sulung sis umur berapa? Anak 2nd pula umur berapa? Kalau dua2 dah besar, dan sis dlm lingkungan umur yg dibenarkan mengandung, why not tambah lg sorg kn 😁 mcm sy anak br sorg tp baby lg umur 1 tahun, rasanye cukup la sorg, x menang tangan nk jaga die, sgt2 lasak 😂😂