Delima!!

😧 stress pon ade. ank bru 7buln lebih. tp ni buln6 smpai skrg x priod lg. ank susu fm. rancang sndiri je. bila test naik double. 😢 delima dgn org sekeliling. pastu dgn ank yg bru nak membesar. 😔 Moga dipermudhkan urusan sya & family

2 Balas

abaikan mulot org sis... anak kan rezeki.. tapi mental emosi kena kental. sbb anak nak membesar.. sye anak first 10bulan dah pregnant lagi. mule² mmg fikir org mulot² negative.. tpi smpai bile nk dgo ckp org sis.. stay strong..

dilema, haha..puas sy cuba paham kan..its okey sis, abaikan org sekeliling, kita buat apa pun org mne pernah puashati, yg penting jaga kesihatan baik2..semoga semua okey 💕