Posisi tidur semasa hamil

Bagi hamil trimester pertama, apakah posisi tidur yang sesuai.?

2 Balas

Hai sis . Kalau u perasan, di menu utama ada tulis 'activities' . U boleh tekan, n dia akan keluar mcm dlm gmbr i bagi ni . Kat sini byk tips dia bagi, do's n don't . U boleh rujuk kat situ juga if no respon from others ya . Mcm pasal posisi tidur, u can find at 'pergerakan badan' . Selamat mencuba 😊

setahu saya trimister pertama boleh je tido macam biasa kita tido ...tpi bila perut dah besar nurse di tempat saya sarankan utk tido mengiring ke kiri

4y ago

Terima kasih sis..