Benjolan pada pusat

Bagaimana ye untuk surutkan benjolan pada pusat bayi? Sebelum ini ok..sekarang akan selalu nampak berbenjol apabila anak mengerang atau menangis, selepas itu surut semula pusat tu..

Benjolan pada pusat
1 Balas

normal kot sis bby cya pun bgtu akan nmpk berbenjol ketika mengliat megajan

2y ago

xde apa² dh..hnya pusat tkeluar dan menmbengkak pusatnya bila menangis atau..seram saya tgk..cuma stkt ni saya cuba kawal dgn sentiasa memakai barut pd anak supaya xterlalu membengkak pusat tu