assalamualaikum kenapa ya ada benjolan d leher anak saya seperti guli

benjolan di leher bayi

2 Balas

Salam mummy. Baby saya pun ada. Dh pergi check. Dia ada di sebelah kanan. Doctor cakap dia normal lagi lagi kalau anak baru kena demam. Dia bengkak sebab body baby tengah belajar nak lwan bakteria. Kalau dia makin besar mmg kena pergi jumpa doctor. Tapi doctor cakap kat saya, selagi baby makan minum berak semua ok and node tu x membesar, it should be ok. Nothing to worry about. But kalau mmy worry boleh refer pd doctor. Saya share my experience ❤️

seeloknya tanya kepada yg lebih pakar ya sis , pergi ke klinik jumpa doc . tak boleh biar jugak takut bahaya kan baby