Ada Benjolan kecil Di sebelah Kanan Kening Bayi Umur 1Bulan Lebih

Normal atau tidak ya bayi ada benjolan kecil di sebelah kanan kening bersebelahan kelopak mata. Benjolan tu macam jerawat batu tapi takda kesan merah, menanah atau luka… Cuma bila usap pakai jari memang dapat rasa benjolan tu boleh bergerak… Risau sangat sebab 1st mom, boleh tak sesiapa yang ada perkara sama berlaku pada bayi kongsi kan pengalaman… 😢😢😢

2 Balas

jika puan risau dan mmpu puan blh cuba bwk ank ke klnik pakar kanak2 tuk dptkn rawatan..nnti doc akn chck dan bg ubat yg brsesuaian dgn apa anak puan alami..mg ank puan cpt sembuh dan dipmudah segalanya amiin

1y ago

most welcome 🫶🏻

hi, anak saya pun baru kena macam tu. boleh saya tahu awk jumpa doktor pakar ke? hope awk notice, sebab saya pun 1st mom tak tahu nak buat apa baby 3 bulan

11mo ago

terima kasih banyak sis untuk penjelasan. saya baru ambil appointment hospital untuk buat scan bulan depan, mudah mudahan anak kita sembuh dari segala penyakit aamiinnn2