benjolan di ketiak bayi,

Assalamualaikum, bayi sy berumur 28hari naik benjol diketiak sebelah kiri , ada ke bayi ibu² naik benjolan juga ? apa sebab ye ?

2 Balas

ank sy Ada benjolan jgak..doktor ckap tmpt ccuk bcg kna jangkitan kuman..n dpt antibiotics sapu..ank sis dh ok ke?doktor ckap apa?

2mo ago

Anak sy pn jd mcm ni skarang follow up di HKL. Mcm mana ank puan skarang?

Rujuk Dr mommy. Naik bengkak tu maknanya ada something wrong tu. Tak normal kalau ada bengkak tak ada sebab.

3y ago

ok lg x benjol.dinletiak bayi