susu ibu

Bagaimana untuk menambahkan susu ibu

7 Balas

1 yg sy bljar kena stiasa positif ..kna fkir positif nk bg susu ank..fkir positif susu kita sntiasa byk n ckup tuk bby..klo kita fkir susu xckup..ank minum sikit automatik susu kita pn pyah nk kuar..smua bblik pda kita❤

jgn stress.. banyakkan minum air suam.. boleh cuba minum air halba , yg ni serasi dgn saya, kejap je dah penuh.. durian, roti jagung @ jagung, boleh tambahkan susu ibu.

4y ago

ambil lebih kurang segenggam halba, masukkan bersama air panas. bila air bertukar warna kuning teh, minum air sahaja . minum suam2

Kerapkan menyusu n positif yg susu sentiasa ada. Ceria2 selalu. Lagi kerap kita menyusu lagi cepat susu reproduktif. Gudluck sis. 😍

Demand vs supply. Kerapkan penyusuan. Susu ikot demand. Kerapkan waktu malam.

Kerapkan menyusu. Lagi kerap lg byk susu

Kerapkan penyusun.. Makan lobak putih

Minum horlicks