Minuman Bantu Tambah Susu Badan

Siapa yang merancang untuk menyusu badan? Atau yang sedang menyusu badan? Kebanyakkan ibu hanya sinonim dengan air longan untuk menambahkan susu badan, Tapi tahukah ibu ada air lain juga yang boleh menambahkan susu badan? Air nombor 1 tu tak digalakkan minum sewaktu berpantang ya bu🙅‍♀️ Jom baca senarai minuman lain lagi yang boleh membantu menambahkan susu ibu. *NOTA : LIKE & IKUT POST untuk rujukan masa hadapan anda.

Minuman Bantu Tambah Susu Badan
3 Balas

Tq min. Mencari-cari juga apa yang boleh tambah susu. Dah pernah try air longan dan susu segar. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Good info. Thank you admin 😊👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tenkiu admin. #TAPactiveusers #TAPsupermoms