Rambut gugur

Bagaimana nak atasi masalah rambut gugur ni. Satu hari segumpal rambut. Ini masalah hormon ke apa ye? Baby baru 5 bulan.

1 Balas

Doc ckp xde solution utk atasi 100%. Postpartum hair loss mmg normal. Nanti baby dah 6 bulan ok la tu insyaAllah.. Baby sy dah 4 bulan & rmbut gugur dah kurang skrg ni. Just sikat pagi n malam pastu guna shampoo hair fall control. Pemakanan pun effect gak.

5y ago

Makanan nak elak tu xtau pulak..hihi. Tp makanan kena amalkan tu contohnya ada iron,vitamin b12, omega, zinc dll...mmg sgt membantu kurangkan rmbut gugur.