Tiada Selera Makan

Saya sedang alami mual2 dan loya.. Tak teruk sangat pun but still buat badan tak larat and takde selera makan.. Mommies yang berpengalaman, apa yang mommies buat ye tuk elakkan mual2? And camne nak bg selera makan ada? If tak bole makan nasi, mommies makan ape ye?

2 Balas

Makan kerap² kuantiti sikit pon tak pe mommy.. janji makan. Xnak makan nasi, ganti ngn mi ke pasta ke roti. Spare je biskut bubuh dalam beg nak g mane². Bagi bertenaga sikit. 😊 https://my.theasianparent.com/hamil-hilang-selera-makan?utm_source=question&utm_medium=recommended

Makan apa yang terasa nak makan.. yang sedap.. kalau tak lalu jugak.. minum nestum,oat,horlicks,milo.. yang holeh bagi tenaga.. makan kurma pon elok

5y ago

Ok baik.. Tq sis 😊