Nak Tanya Sesiapa Yg Pernah Mengandung Anak Lelaki Selalunya

Badan berpeluh teruk sampai ketiak berbau macam bangla.. ?, ketiak mula berwarna hitam, pelipat siku pun dah nampak gelap & sekeliling nenen pn gelap tebal.. Semua yg gelap2 tu daki kan? Ada cara utk hilangkan x? Especially dekat nenen sbb xboleh nk sental kuat2...

23 Balas

Dont wory sis..nti lepas bersalin smua tu akn hilang .😂😂dlu pn xtw kenapa...sbb pestime preggy..nsb husben memahami..dia sndri yg bgtw kata yunk jd mcmtu sbb hormon..sbr ye..hehe. nsb husben jnis dia sndri yg cril maklumat kenapa bila preggy wife jd mcm ni n mcmni .kekdg ada mmbr dia dh de ank yg share pnglmn..n kata bila wife preggy nti jd mcmni n mcmni..kena alert.. alhamdulillah dia memahami..memula tu segan juge..tp dia pn ok.. alhamdulillah

Samalah macam sy alami sekarang. Di sental tak boleh hilang..puas dah gosok guna kapas letak minyak zaitun pun tetap ada. Harap pulih balik lah warna asal bila lepas bersalin. ☹️ Pembawakan baby lelaki mungkin...

Pembawakkan saya lain sikit.. Naik jerawat kecik² kat muka dan sampai belakang badan.. Lepas bersalin pun masih tak hilang² harap hilang la rasa down sangat bila muka tetiba breakout cmni.. #pantangke32hari

Saya pun mcm ni jgk. Tp tkde laa bau mcm bangla. Cumanyaa ketiak, leher, bdn kt area pelipat semua gelap, berkerak, kdg nmpk mcm kurp pun ade tapi nk dekat due ni Alhamdullilah dia hilang sikit skit.

Klu pernah duk sebelah bangla mesti tau cmne bau tu..hehe..alhamdulillah semua dah hilang, bau ketiak tu ada jugak kadang2.. Kene mandi selalu.. Anak pun dah selamat lahir..😁

4y ago

😅😅 dah lahir dah baby yee...kompom hilang automatik...sy anak sulong lelaki pun camtu...tp anak ke 2&3 lelaki jugak xde plak cam yg sulong😊

yg dkt breast tu kan sy pnh mandi bath tub dkt hotel and pakai la bomb soup.. lepas rendam sy gosok tertanggal ohh.. terus bersih breast sy hehehe.. tk sgka daki smua tggal..

Sebab hormon tu, bertabahla sis😅 Nanti akan slowly hilang bila bersalin nanti. Macam2 dugaan kena hadap, ada yang berubah terus 360 darjah dari rupa yg asal. Sabar ya

Ianya tindakan hormon. Normal la tu. Dan tiada kene mengena dgn ngandung anak laki ke puan. Semua bergantung pd ibu masing2. Nnty ia hilang sendiri lps lahir

Hormon tu sis sabar banyak2 nanti lepas besalin hilang la tu..dalam pantang nanti pilih sabun yg boleh hilangkan hitam2 tu cepat je dia putih balik..

Biasa hormon.. sy pn bkl dpt bby boy alhamdulillah smua ok.. insyaa allah nti akn hilang leps bersalin nti..jgn risau ye sis..