Nak Tanya Sesiapa Yg Pernah Mengandung Anak Lelaki Selalunya

Badan berpeluh teruk sampai ketiak berbau macam bangla.. ?, ketiak mula berwarna hitam, pelipat siku pun dah nampak gelap & sekeliling nenen pn gelap tebal.. Semua yg gelap2 tu daki kan? Ada cara utk hilangkan x? Especially dekat nenen sbb xboleh nk sental kuat2...

23 Balas

Biasa hormon.. sy pn bkl dpt bby boy alhamdulillah smua ok.. insyaa allah nti akn hilang leps bersalin nti..jgn risau ye sis..