Macam Mane Nk Bg Bacaan HCG Naik Cepat

Bacaan upt test asyik samar dari mula2 test dulu.. Jadi keliru.. Mengandung atau bukan.. Org kate biasanya HCG akn semakin pekat setiap hari.. Tapi sy punya seminggu pn masih samar.. Ke ada masalah? Mmmm.. Hoping sgt.. ?? Xnk ke klinik lg.. Selagi belum betul2 pekat.. Sbb dah 2 kali klinik cop - ve.. Sape ada pengalaman yg same?

6 Balas

Sy 2mgu period late stil negatif pdhal daa rasa mual sembelit, slps 3mgu samar2 baru breast skt.. Sebulan baru terang.. Sabar ye sis.. Biasenye kes mcm ni xboleh guna last period sbb akan jauh beza, scan lg better if daa konfirm

5y ago

Harap2 macam tu la.. Tq sis..

Macam saya dlu , sy banyak makan tofuu taugeh bayam .. selang 2 3 hari alhamdulillah naik pekat 2 line

5y ago

Yeke.. Baik2 sis..

Hcg ikt usia kandungan. X ada cara nk naikkn. Mmg kena tggu. Insha Allah ada rezeki. Doa byk2.

5y ago

Owh.. Baik2.. InsyaAllah.. Aamiin.. Tq sis.. Doakan sy ye..

Hcg akan meningkat 2 kali ganda setiap 48-72 jam..jd klau nk cek, blh buat selang 2/3 hari..

5y ago

Baik.. Saya try nanti..

Boleh try check darah sis. Biasa darah lagi accurate. Kadang2 memang susah nak detect hcg.

5y ago

Rasanya boleh je sis. Cakap je nak check darah utk tengok pregnant atau tak.

Ikut usia kandungan