Parents, pada pendapat anda adakah baby walker mampu membantu mempercepatkan bayi anda berjalan?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1088 respon

11 Balas

Tidak.. kalau walker jenis jln tu iya.. ank sy paksi walker lmbt jln.. tp bila mula mcm berani berdiri nk melangkah. jlnkn ank dkt tanah. InshaAllah terus pandai jln

Tidak jika digunakan pada baby terlalu awal. Ya membantu, jika digunakan kepada bayi yg pada umur yg sesuai (selepas bayi pandai duduk sendiri dan merangkak)

Tidak , maybe depends anak sy pkai bby walker , skrg dah 1tahun 3bln msih tk pndi jalan

ya tapi sy guna cara lain selain walker

bagi sy ya..utk ank sy la

Mngkin smntra msak

xpakai

Tidak

yes

Ya