Baby i umur 4 bulan. Dia frequently vomit after each feeding. Even after burp. Is it this is normal.

Baby vomit frequently

1 Balas

Selepas awk bagi baby awk burp awk ada rehatkan dia dukung (bukan tidur) selama 30mins ke ? atau awak terus bagi dia tidur lepas siap burp tu.. sebab biasanya baby ni even after burp klu kita terus baringkan dia memang dia akan muntah sebab susu tu belum betul2 terhadam dalam perut sebab tu dia akam keluar bila kita baringkan dia..

8mo ago

most of the time, normally day time he will keep playing. tak tido pun.. tapi automatic after burp dia dah muntah. happened too frequently.