Baby tidur tak lena

Baby umur 1 bln 18 hari. Dah 3 minggu baby kerap kembung perut, nafas berbunyi, muntah, tidur tak lena, menangis seperti kesakitan. Sedih sgt tengok baby camtu. Ada tak ibu2 brpengalaman kat sini boleh share, apa patut saya buat..

5 Balas

Sapu minyak angin betis, tapak kaki, perut, belakang pinggang, dada, belakang telinga, stiap kali tukar pempes.. Sudah menyusu jgn lupa tepuk/gosok kebawah belakang badan baby smpai baby sendawa..