baby boy ummi

baby tunjuk gender dia.... 2nd baby....

baby boy ummi
26 Balas

Thanx sis for sharing.. 1st time sy tgk dgn jelas.. Sblm ni sy scan gmbr hitam putih je doc ckp boy.. Percaya je la.. Tp bila tgk sendiri gmbr tu pon xreti nk kate boy ke x.. Haha..

Saya 4 kali cek..kejap perempuan,kejap laki kejap perempuan,last sekali baru betul lelaki..hahaha

5y ago

Kalau 20 week memang susah nak kompom lagi..bak kata orang,tunggu je lah anak tu keluar..hahaha..tapi nak buat macam mana,kita excited

Sis scan brpe minggu sy mau ank k4 ni boy jugak lah..klau allah bgi apa2x penting sehat...

Congratesss .. sy xscan gnder . Nak surprise je huhu

Sis dh brpa bulan? Hehe. Jelasnya pistol dia 😅

5y ago

Wahh. Congrtss mmy 😍

hihikkkss..nmpk jelas 🤣🤣🤣🤣

Congrats... best nye dpt baby boy...

Oiitt pistol la 😆😆😆

Wah bestnyaa..alalala comel

Tahniah sis baby boy 😍