Baby banyak bcakap dengan siapa??

Baby tn/pn byk bercakap dgn siapa??anak sy (3month) dengan ayah die bukan main lagi bising mulut..tp bila dgn sy xbyk mulut..asyk nk mrengek je bila nmpk sy..#firsttimemom #ingintahu

8 Balas

samalah dengan anak saya kalau dengan ibu byk buat rutin nyanyi tukar lampin mandi membebel pun kalau ibu dia buat dunno lain2 merengek , kalau dengan ayah dia main lagi2 lepas balik kerja byk je dia nak menceceh 😁

5mo ago

skrng dh 8 bln membebel bhsa dia je ,sibuk berdiri tunjuk dkt papa dia bila dkt ibu susah nk tunjuk 😁