Baby banyak bcakap dengan siapa??

Baby tn/pn byk bercakap dgn siapa??anak sy (3month) dengan ayah die bukan main lagi bising mulut..tp bila dgn sy xbyk mulut..asyk nk mrengek je bila nmpk sy..#firsttimemom #ingintahu

8 Balas

kalau anak saya sama rata dngn ayahnya banyak cakp dngn saya pun dia bnyk ckp, mungkin ank awk merengek tu sbb dia bau areola awak ( bau susu) tu dia jdi merengek kot. normal je anak saya pun masa umur 1bulan banyak merengek bila dngn saya, nnti lama ii dia ok lah tu sis jngn risau mungkin juga ank awk nak attention kot yela dia tau mak dia jdi dia lebih jadi mengada nak manja ii gitu dngn cara merengek

samalah dengan anak saya kalau dengan ibu byk buat rutin nyanyi tukar lampin mandi membebel pun kalau ibu dia buat dunno lain2 merengek , kalau dengan ayah dia main lagi2 lepas balik kerja byk je dia nak menceceh 😁

5mo ago

skrng dh 8 bln membebel bhsa dia je ,sibuk berdiri tunjuk dkt papa dia bila dkt ibu susah nk tunjuk 😁

mse dlm hari,ank lg nk ste brbnding abi dia......lpas pntang,dia blh ngan smua org,mulut bising ngan semua org....msok 7 8 bulan nk sye jer,ajk brbual pown ngan sye......ni dh 1 tahun,ap2 nk abi dia.....

sama rata. anak suka bercakap mak atau ayahnya. ada masanya anak merengek juga sbb nak susu.

Sama banyak antara saya dengan suami hehe

merengek nak susu je🤣🤣 pastu lupa

sama bnyk..dua2 bb teruja bile nampak

Sokay sis banyak bonding je dgn dia