baby mengeliat

Baby sye dh 32 hari...normal ke baby di usia ni klo mngeliat tu dh mcm org dewasa dh sye tgk..kdg2 risau..ti skit bdn baby ni..

16 Balas

Normal.. Nk masuk 3bln dah kurang mngeliat.. Ank sya pun mcm tu jgk, skrg dah masuk 3bln 8hri dah tak mngeliat kuat dah.. Prnh tnya nurse, nurse ckp baby nak mmbesar.. 😆

Normal sis...tu blum dia stat meneran...klu meneran tu org tua2 kata meneran daging nk mmbsr.. xtwla achnr nenek2 dlu nye idea kata gitu😂😂😅

4y ago

Ni dia mcm xberak x apa..suke nk meneran tetb ms tgk baring....cmtula arwah nenek dlu kata😂😂😂tu maknenye bby teran daging nk.mmbsr katanya.hehe..mcm meneran berak tu..ank sy pn mcmtu gak..beria meneran..tgk berak xkeras x apa..agknye tkut kut nk kluar sbb rs sakit agknye..😂😂😂hehe

Bby sy dr lahir smpai la ni suka mengeliat. Sampai lengkung² badan dia strech. Asal angkat je, dia ngeliat badan dia😅

4y ago

yg ni mmg comel je kan tgk...geram tgk bontot kecik die... hehehe

Baby saya msa sebulan pun camtu. Klau angkat masa dia terbangun, smpai bengkok badan dia menggeliat

Normal.. Bby sy masuk 3 bulan. Makin kurang dan Skrg dh 6 bulan lebih.. Hilang dh mengeliat tu.

Normal tu sis, jangan risau. Anak saya pun suka menggeliat sejak saya dari dalam pantang 🤗

Normal. Mengeliat smpai muka merah mcm kesakitan. My baby dah 2bln xde dah mcm tu

Aah bedung sparuh bdn je..sbb fktor cuaca panas n dye pun x suke dibdung pnuh.

Ye memang normal. Nak besar tu babynya. Nak kuatkan lagi tulang dia.

Anak sy 3 minggu pun sama. Gaya org tua je mengeliatnya😂😂