Baby payah tidur

Baby sya 4 bulan 25 hari.. dia skrng pyah sngat nak tdur siang... kkdng tak smpai sejam.. dia garu2 mata telinga muka tp susah nak tdur.. malam nak main dlu... mmg baby nak msuk 6 bln mcm ni ya, 😆

2 Balas

anak sye pun mcm nie sis... kdg ade hri yg susah nk tdo.. msuk buai ayun dkt stengah jam bru nk tdo.. mlut siap sumbat puting... slalu sye tgk jam.. klu da sejam stengah or 2 jam dye bgn.. sye akn cbe tdo kn dye.. kdg2 bdk ble da tlalu penat dye susah nk lelap.. memg kne cbe mcm2.. ade hri snang nk tdo ade hri susah...