bby 1month 25 days

baby sya 2 hari x berak. tapi kentut² ja slalu. kentut busuk ?. mandi kentut ..tido kentut. .normal kah bby usia mcm anak sy ni macam ni?? ada ka bby korang macam ni? bby sya mnyusu campur .. perut xkembung.xkeras..aktif.. cuma x berak. sya jadi risau laa

1 Balas

Bby sy macam tu juga... Kadg tiga pat hari baru membuang. Tp kalau buang tu memnag banyk.. Nak jadi daging tu 😊.. Tp bby sy Full BF... Kalau xkembung n tak keras perut tu. In shaa Allah xde ape.. N rajin2 buat senaman kaki baby mcm kayuh basikal.. In shaa Allah bby buang la 🤭

2y ago

klu bby kerap kembung tu kenapa ye sis