betul ke ??

hi mommies,,,nk tnya ni,,,betul ke klau bg bby rasa atau mkn anggur blh menyebabkan kentut bby busuk ?? kentut ni kn mmg busuk,,x wujud lg kentut wangi😅😅 #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Merepek lah, makan minyak wangi pun kentutnya nanti busuk jgk 😅 mungkin org larang sbb takut baby tercekik. Ada cara potong anggur yg sesuai utk introducekan anggur ke baby

potong buah tu kecil2..tkot tercekik

2y ago

tp sy bg mkn guna puting buah bby,,sblm bg tu mmg sy dh kerat kecik2 dulu😅