tidur tersentak

Baby sy umur 3bulan tapi masih ada sentakkan ketika tidur. Kadang sampai dia menangis sebab ngantuk tapi asyik tersentak je.. Normal ke?

7 Balas

normal. kena bedung la. sesetengah baby sensitif dgn bunyi. kdg bunyi slow pun dia bleh tersentak. better bedung.

Bedung baby bila tidur, beli bedung jenis nipis & pakai velcre tu. Tak panas dan cepat sarung.

normal- moro reflex for baby nty akn hilang sndri. tpy better bedung utk kurgkn terkejut.

normal sis..cb bedung kesian kn kl ngantuk xblh tdr

Kena bedung tu. Xpun kena selalu peluk

hi..normal tu.. jgn risau

yup normal