Baby kuning kurang berak

Baby sy prolong jaundice..sy beri susu badan stp 1.5 - 2 jam..tetapi baby masih kurang berak.. Misi ckp kena kerap menyusu utk baby kerap berak..baru kuning turun.. Apa yg tak kena lagi yer? Minta pendapat

6 Balas

sis bg direct ke botol? kalo direct tu mmg sure bby isap atau sbnr dy tido n kemam saja. sbb bby kuning ni kuat tdo, kdg dorang x isap pon sbnrnya lbh pada kemam. jd tu punca xberak sbb dorang xmnom btoi

8mo ago

Bg yg pam dlm botol 2oz dan direct juga