bentuk telinga tak sempurna

baby sy nk masuk 2 bln.. tlinga dia mcm ni sejak lahir, ingtkan kjp sj.. ada x sapa2 anak mcm ni.. nti elok sendiri x?

bentuk telinga tak sempurna
13 Balas

cuba check telinga laki u ke telinga u ke. telinga laki i jenis cmni so mmg anak dia ngikut. klau x ngikut ade la tu ngikut atuk nenek dia. rilek je asalkan pendengaran dia elok sudaaa

fun fact: bentuk telinga sama macam cap jari. setiap orang unik dan takkan sama. kalau risau something is wrong/abnormal, nanti tanya doktor ya.

elok je Sy tgk. dah p jumpa dokter? kalo dokter ckp normal xde apa yg perlu dirisaukan. lepas to jgn dengar ckp negative org. ape2 Tanya dokter.

Saya tengok bentuk telinga anak awak ni normal. Kalau awak rasa abnormal, refer dengan doktor masa checkup nanti.

Normal jee, bentuk telinga saya pun macam ni . Takkan berubah dah . Ni faktor genetik ni 😅

Nantu lama2 ok kak..tapi kt mata saya sempurnalah tu telinga dia..Alhamdulillah

Telinga sama macam sy. Normal je boleh dengar alhamdulillah 🤣

Normal bentuk telinga ni sis…perfect…no worries😊

Normal ni. Telinga saya pun camni juga. Unik hehe