luka bhagian telinga

Hye ,kepada yg expert kat sini ..Mcmna nak mengubat telinga baby dan mcmna nak cegah ..Dh cuba search google tpi susah nk dpt info yg tepat ,baby garu telinga dia smpai luka ,xde tnda2 mcm cecair kt tlinga atau jangkitan kt tlinga dia ..dia skrang 4m7d

1 Balas

Anak saya masa 2 bulan haritu gatal2 sampai luka telling. Letak cream drapolene tu alhamdullilah 3 hari je dh baik. Tapi kena pantau tngan anak tu. Jangan biarkan dia menggaru

2y ago

anak saya luka laaa... blkg tlnga merah.. asyk dk garu jaa jenuh nk pgg tgn..